zondag 20 januari 2013

Layout 2 van Emy

 He hallo,
Zijn we weer;) hihi
Dit keer met een layout.  Ik ben een tijd terug al begonnen met deze layout, maar moest hem nog verder afmaken.   Dus heb ik dat van de week maar eens gedaan.
Emy kan zich heel goed in bed vermaken.  Ze lig vaak een half uur te spelen voor ze in slaap val en als ze wakker word hou ze het ook best nog een tijdje vol.
Toen ze nog in haar wiegje lag zette ik haar met regelmaat onder het dakraam op haar kamer en dan kon ze heel lang naar de takken en blaadjes van de kastanjeboom liggen turen!
Vandaar deze foto's met boom;)

 De wolken en boom heb ik uitgesneden met de Sil.  De boom zijn 2 verschillende snijpatronen die ik samen heb gevoegd.  Het gras is met een pons gemaakt en het hekje vogeltjes en vogelhuisje zijn van Marianne.   Er hang bij ons ook op de zelfde plaats een vogelhuisje, dus echt heel toepasselijk.
Wij hadden vorige jaar bijna bewoners in het huisje.  Maar hij werd toen helaas afgekeurd en wij snapte maar niet waarom.  Totdat we onze kat in de boom zagen klimmen, hihi.

Ik wil met deze layout meedoen aan de challenge van 

Fijne zondag allemaal.

4 opmerkingen:

 1. Ik heb m natuurlijk gisteren bij je gezien... hij is echt super gaaf...
  Mooi geworden..

  Xxx Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie lay-out, toepasselijk met de boom,

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie lay-out is dat geworden, weer een mooie manier waarop je kan zien dat de stansjes niet alleen voor het kaarten maken zijn.
  Bedankt voor het meedoen met Miekelotte is Challenging You.
  Lieve groetjes Aya

  BeantwoordenVerwijderen