Over mij


Hallo,

Leuk dat je mijn blog komt bezoeken!       Ik ben Helga en woon in de Hoeksche Waard en ben al heel wat jaartjes creatief bezig.
Ik scrap graag maar ook haken en mijn uit de hand gelopen hobby Stickers maken ( website / Facebook ) is een favoriete bezigheid.

Door mijn vriendin Hélène ( lovely-stamping.blogspot.nl )
ben ik in aanraking gekomen met Stampin'UP!



Door haar enthousiasme en prachtige kaarten die ik voorbij zag komen ben ik ook besmet geraakt met het Stampin'UP! virus (heel vervelend ;-)   en ben sinds Juli 2014 ook onafhankelijk demonstratice geworden.   En het is zo LEUK!

Stampin'Up! is een Amerikaans merk op het gebied van hobby artikelen. Stampin'Up! heeft een breed assortiment met als hoofdartikel stempels. Verder een zeer uitgebreid assortiment met inkten, papier, ponsen, en heel veel andere mooie artikelen.
Het leuke aan de Stampin'Up! collectie is dat veel materialen bij elkaar passen. Stampin'Up! artikelen kun je niet in winkels kopen maar alleen via een demonstrator waarvan ik er 1 ben. 
Echt geweldig!!!

Sinds sep. 2014 geef ik ook workshops in Klaaswaal, dit ligt centraal in de Hoekse Waard.
Iedere maand een ander thema met prachtige resultaten.   
Interesse? Kijk eens onder het kopje Workshopagenda.

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden.  
Heb je interesse in het prachtige materiaal van Stampin'UP!  of 
zou je zelf  onafhankelijk demonstratice willen worden en wil je je hier meer over weten?   Je kunt me altijd mailen:   scrapgirlonline@gmail.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten